rezervace@lyzarskabouda.com+420 774 304 091
Liščí horaToday-1/0°CTomorrow-3/0°C

Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů



Lyžařská s.r.o., se sídlem U Křížku 1398/14, 140 00 Praha – Nusle, IČ: 05548713, která provozuje ubytování Lyžařská bouda, s adresou Liščí hora 189, 543 44 Černý Důl, zpracovává osobní údaje v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, jedná se o osobní údaje nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel,

  1. jméno a příjmení
  2. adresa
  3. e-mailová adresa
  4. telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, vyřízení objednávky nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz/rezervaci pobytu. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost poskytnutí dané služby. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Lyžařská s.r.o.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně Lyžařská s.r.o.. Osobní údaje jsou zabezpečeny proti neoprávněnému přístupu.

Dle § 21 zákona č. 101/2000 Sb., má klient právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají, a právo požadovat vysvětlení, dále právo požadovat blokování, opravu, doplnění nebo likvidaci svých osobních údajů, dále je oprávněn odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli písemně, či e-mailem odvolat. Klient má rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Použití cookies

Lyžařská s.r.o. používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím služby Google Analytics.